Sunday, May 29

Thiago Holm tilbake med scoring

Vålerenga 2 fortsetter å imponere i 2. divisjon, og mandag kveld var det Frigg Oslo som fikk trøbbel mot våre unge utfordrere. 

Etter en forholdsvis sjansefattig førsteomgang tok det seg kraftig opp etter hvilen. Magnus Bech Riisnæs satte inn kampens første etter 61 minutter, og i løpet av de neste ti hadde Henrik Udahl putta to.  

I tillegg til nok en trepoenger og solid spill var det svært gledelig å se Odin Thiago Holm tilbake på banen. 19-åringen er virkelig på gang og åtte minutter før slutt lekte han seg igjennom Frigg-forsvaret og satte inn Vålerengas fjerde for kvelden.  

Gjestene var aldri en trussel for Vålerengas unggutter, men fikk med seg et trøstemål like før slutt. Etter mandagens 4-1-seier over Frigg klatret Vålerenga 2 opp til 2. plass på tabellen, tre poeng bak serieleder Hødd. Neste kamp for Øystein Sandens gutter er borte mot Eidsvold TF, lørdag 14. mai kl. 15.00. 

Les mer kampfakta herReference-www.vif-fotball.no

Leave a Reply

Your email address will not be published.