Wednesday, May 18

– Man vil jo ikke sitte på benken

Sørlendingen har enda ikke starta en kamp for Vålerenga i 2022, men når Sandefjord er motstander på Release Arena søndag kveld er sjansene store for at Christensen endelig får sjansen. 

– Det er jo i elleveren man ønsker å være, ikke sitte på benken. Jeg har fått kjent litt på det i starten av sesongen, og det har selvfølgelig vært kjedelig. Jeg håper jeg klarer å krige til meg en plass på laget i morgen, sier han. 

Søndagens verter står med like mange poeng som oss og kommer fra en meget solid 5-0-seier borte mot Strømsgodset. Christensen forventer at Vålerenga er revansjelystne fra fjorårets 3-0-tap og håper å styre oppgjøret. 

– Jeg håper vi kan reise dit å spille på vår måte, det er det vi ønsker, sier han. 

 Reference-www.vif-fotball.no

Leave a Reply

Your email address will not be published.