Wednesday, May 18

– Tre deilige mål

Unggutten håper på startplass i Eliteserien og la inn en god søknad da Vålerenga 2 møtte Alta på Intility Arena mandag ettermiddag. Jatta satte to mål før pause og ett i andre og var svært delaktig i rekruttenes overkjøring. 

– Det var tre deilige mål. Jeg føler meg ganske bra, så jeg håper å få muligheten fra start snart. Jeg er i hvert fall nærmere nå enn tilfellet var i starten av sesongen, sier Jatta. 

Både han, Osame Sahraoui, Taofeek Ismaheel og fysisk trener Moa Dajani faster, men 19-åringen sier han klarer seg fint. 

– Jeg tar med mat hjem når det er kake slik som i dag. Jeg er ikke sulten nå, men blir det når det nærmer seg iftar (kveldsmåltidet som inntas etter solnedgang, når fasten brytes red.anm), da blir jeg sulten, smiler han. 

Se video her: Reference-www.vif-fotball.no

Leave a Reply

Your email address will not be published.