Wednesday, May 18

Meget sterkt poeng på Moan

Med de fleste A-lagsspillerne på retur fra Bodø var det en svært ung Vålerenga 2-tropp som reiste til Trønderlag tirsdag morgen. Gjennomsnittsalderen var godt under 20 år, men med kaptein Brage Skaret og keeper Magnus Sjøeng i storform, tok unggutta poeng i årets første bortekamp. 

Levanger var farlig frempå ved et par anledninger før hvilen, men et strålende kollektiv og noen gode enkeltmannsprestasjoner sørga for at det sto 0-0 halvveis. 

Tok ledelsen 

Vålerenga 2 var skumle på kontringer med lynraske Jacob Dicko Eng på venstrekanten og Jones El-Abdellaoui på topp, og det var nettopp disse to som sørga for kampens første nettkjenning. 

El-Abdelloui løp fra backen på sin høyreside, og la perfekt inn foran mål. Der hadde Dicko Eng stormet frem fra egen banehalvdel, og 19-åringen satte inn 1-0 til Øystein Sandens rekrutter. 

Straffemiss

Ledelsen holdt dessverre ikke lenge, for kun to minutter senere utligna Bendik Breivik for hjemmelaget etter en corner. Og det kunne blitt et nytt baklengs for Vålerenga 2 kvarteret før slutt, men Levanger misbrukte et billig idømt straffespark. 

Magnus Sjøeng hadde en god del å gjøre på tampen av oppgjøret, men sto fjellstøtt bakerst og sammen med resten av unggutta sikra han sesongens første bortepoeng i sesongens første bortekamp. 

Neste kamp for Vålerenga 2 er hjemme mot Alta 25. april klokka 15.00. 

Trykk her for dagens lagoppstilling og kampinformasjonReference-www.vif-fotball.no

Leave a Reply

Your email address will not be published.