Wednesday, May 18

– Vi har hatt en fin utvikling

Et snaut døgn før oppgjøret mot Bodø/Glimt var Vålerenga-spillerne på plass på Aspmyra for å kjenne på kunstgresset og for å få flyreisa ut av beina. 

Dag-Eilev Fagermo var veldig tilfreds med det laget presterte de første 30 minuttene mot Haugesund sist, og tror det må en slik prestasjon i samfulle 90 minutter for å ta tre poeng i Nord. 

– Jeg syns det har vært en veldig fin utvikling etter en litt overraskende “down-periode” i slutten av treningskampene. Vi har gradvis blitt bedre, og er vi oppe på det nivået vi viste på vårt beste i vinter er vi sterke nok til å vinne i morgen, sier han. 

Oppgjøret mot Bodø/Glimt er rundens hovedkamp og går direkte på MAX klokka 20.00. Vi vet det er flere som tar turen nordover og avslutter påska sammen med oss – vi gleder oss til å se dere på tribunen! Reference-www.vif-fotball.no

Leave a Reply

Your email address will not be published.