Wednesday, May 18

– Litt som å starte på nytt igjen

Bodø/Glimt-supporterne har hatt mye å juble for de siste årene, men da Europa-eventyret endte i Roma sent torsdag kveld var Glimt-fansen raskt ute med å ønske våre gutter velkommen til Aspmyra 2. påskedag.

Om velkomsten var så hjertelig ment kan diskuteres, men Aron Dønnum er i hvert fall klar og ser på mandagens oppgjør som en hvilken som helst eliteseriekamp. 

– Jeg gleder meg veldig til å reise opp dit og forhåpentligvis gjøre en god prestasjon. Vi skal ha fokus på oss selv, vi vet hva vi kan og vi har slått dem før. Det blir en normal fotballkamp og bare gøy, sier Dønnum. 

Han måtte se Vålerenga ta sesongens første trepoenger fra tribuneplass og kjente det kribla godt i beina da Kjartansson putta to på fem minutter. 

– Jeg føler det blir en ny start for meg. Jeg har fortrengt litt det som skjedde i Molde og tapet der, og gleder meg bare til å spille igjen, sier han. 

KJØP BILLETTER TIL BORTETRIBUNEN PÅ ASPMYRA HER

 Reference-www.vif-fotball.no

Leave a Reply

Your email address will not be published.