Wednesday, May 18

Sammen med Futbology lanserer vi nå ENGA-badge!

En ny sesong er godt i gang, og for å vise vår takknemlighet overfor alle dere som støtter laget gjennom tykt og tynt, lanserer vi nå en konkurranse der du kan vinne eksklusive Enga-premier ved sesongslutt. For å delta trenger du bare å laste ned appen Futbology (den er gratis), og sjekke inn i denne hver gang du er på kamp. Hjemme eller borte. Jo flere kamper du ser, jo større vinnersjanser har du!

Futbology er appen for alle som er glad i å se fotball. Den viser deg hvilke kamper som går i nærheten (den dekker mer enn 1100 ligaer over hele kloden) og viser veien til mer enn 70.000 arenaer! Du kan registrere hvilke kamper du har sett, følge dine venners aktivitet, laste opp bilder og samle badger for spesielle kamper og milepæler. 

Og nå har vi altså fått vår helt egen Vålerenga-badge for ‘22-sesongen!

  • Ni kamper gir bronse, og er første lodd i konkurransen.
  • 18 gir sølv
  • 27 gir gull  
  • og samtlige kamper gir platinum. 

Hver nye badge er et nytt lodd i konkurransen, som avsluttes ved sesongslutt.

Registrer deg i Futbology-appen uansett hvilken arena du befinner deg på (Foto: Morten M. Larød)

Hovedpremien, en offisiell, signert adidas-drakt + gavekort fra sjappa på 1000,-, går til den som har flest innsjekkinger i løpet av sesongen (om det er flere blir vinneren avgjort ved loddtrekning). Av alle med minst gull-badge trekker vi én vinner av et sesongkort for 2023-sesongen. Av de med minst sølv-badge trekker vi to vinnere som får hver sin signerte drakt (én hjemme og én borte), og av samtlige med badge trekker vi fem vinnere som får hvert sitt gavekort i sjappa pålydende 500 kroner. Her er det bare å komme seg på kamp!

Slik deltar du

Last ned Futbology og sjekk inn når du er på kamp. Enkelt og greit! Det holder ikke å legge til kampen i ettertid, du må være der når det skjer!

Har du Futbology-appen fra før, vil også tidligere innsjekkinger denne sesongen telle i sammendraget. Det ligger en egen liste i appen hvor du kan følge rankingen til enhver tid. Vinnerne trekkes etter sesongens siste kamp, og disse vil få direkte beskjed.

Last ned appen her:

Apple App Store
Google Play Store

For å bli bedre kjent med alle mulighetene som ligger i appen, ta en titt på denne videoenReference-www.vif-fotball.no

Leave a Reply

Your email address will not be published.