Wednesday, May 18

– Vi gleder oss til å se supporterne igjen

Etter en litt tøffere “dagen før kamp-trening” på Intility Arena er gutta skjerpa og klare for sesongens første oppgjør på Intility Arena. Vidar Örn Kjartansson scora jevnt og trutt i oppkjøringen og håper å få det første i Eliteserien søndag kveld. 

– Det er alltid godt å starte med mål tidlig i sesongen, men for meg er det viktigere at vi vinner kampen, sier Islendingen og fortsetter: 

– Alle kamper i Eliteserien er tøffe og Haugesund gikk, i likhet med oss, på et tap i serieåpningen. Det vil nok bli ganske fysisk, og så handler det om å få kontroll på oppgjøret og helst en god start.

Vi gleder oss til å se dere på Intility Arena i morgen. Billetter kjøper du her!Reference-www.vif-fotball.no

Leave a Reply

Your email address will not be published.