Thursday, May 26

Teamer opp med Norgesexpo

Vålerenga har inngått et samarbeid med Norgesexpo. Eventbyrået tar på seg alle typer marketing- og eventaktiviteter, og skal ha ansvaret for Fanzone på kampdag samt våre Engaland-besøk rundt i stor-Oslo. Det er noe både vi og Norgesexpo ser frem til. 

– Vi er glade og ikke minst veldig stolte over at Vålerenga Fotball Elite har valgt oss som samarbeidspartner/eventbyrå. Det å jobbe med Engaland og Fanzone-konseptene er noe vi gleder oss veldig til, sier Bård Gullik Hagen og fortsetter: 

– Vi er ydmyke for oppgaven som venter oss, men samtidig veldig motiverte for å – sammen med Vålerenga – sørge for å gi unge fotballspillere, klubber, publikum og samarbeidspartnere gode og minnerike opplevelser både på Engaland og i Fanzone før hver hjemmekamp på Intility, avslutter han.  

Saken fortsetter under videoen: 

Etter to år med pandemi og begrensninger på våre arrangement er det en stor glede å kunne reise rundt i Oslo med Engaland igjen. Markedssjef Mehran Amundsen-Ansari ser også frem til et yrende folkeliv i Fanzone på torget før hjemmekampene. Den første allerede nå på søndag. 

– Vi er veldig godt fornøyde med å få Norgesexpo med på laget. Vi har kjørt en grundig prosess på dette, og den erfaringen de har gjennom et tett samarbeid med Norsk Toppfotball gjør at vi vet vi har med oss de beste folka, sier Amundsen-Ansari og fortsetter:  

– Endelig skal vi få lov til å besøke klubbene rundt omkring i stor-Oslo med vårt Engaland igjen, og ikke minst styrke kampdagsopplevelsen på stadion. Sammen med oss som jobber i klubben, OBOS og Norgesexpo gleder vi oss til å skape uforglemmelige øyeblikk for vårt publikum, avslutter han.   

Bli bedre kjent med Norgesexpo her
 Reference-www.vif-fotball.no

Leave a Reply

Your email address will not be published.